Giant Gauntlet's Last Crusador

Sture

Sture heter jag! Jag har passerat 3 år och tjänstgör som glädjespridare! Mina familjemedlemmar tycker jag mycket om, Geisha är väl den som jag kan busa bäst med (hon har så go päls och hänga i, och så långa öron som smakar gott)! Chippen får jag också igång efter viss envishet från min sida! För busa och leka tycker jag är livet! Men är duktig på att slappa, särskilt då jättenära kaminen eller i min "puff" som matte och husse lagt en fårskinnsfäll i!! En ny arbetsuppgift jag fick 2011 när Geisha fick sina 14 valpar, var LEKPAPPA!! Wow vilken känsla!! Dessa 14 busiga frön fick jag förmånen att följa från dag 2 då Geisha tyckte det var dax för övriga familjen att flytta in i Vinterträdgårdens valprum! Första tiden låg jag i soffan och bara studerade detta underbara myller av briard-valpar!! Så småningom så började de kravla upp och över lilla sargen till valplådan, då förstod jag att de var redo att möta världen här ute, och jag gjorde mitt allra bästa för att få valparna att ha så kul det bara gick! Men de rackarna växte fort!! När de var 8 veckor och började flytta hemifrån så var de lika stora som lilla jag!!

Unghundskurs gick jag med matte på hösten 2010. Ganska kul, men blev lite kallt om magen när matte ville att jag skulle lägga mig ner (det var nästan minusgrader) Jag är ganska lättlärd och tycker det är superkul att lära mig nya saker, och jag kommer faktiskt ihåg det jag lärt mig. Viltspår är nästa utmaning, har viltspårat lite, och talang finnes! Lydnaden skall vi också slipa på när våren gör sitt antågande.

Nu börjar det bli dax för utställningsringen igen!! jag har växt till mig och blivit riktigt fin i kroppen (tycker matte och husse  i alla fall:) pälsen har också blivit ganska så ok, so here i come !! Snygg-Sture it´s me!!!!!
Hej hur är läget?

Schnauzerspecialen i Höganäs 9/9 2012

Snygg-Sture har varit på utställning. Han fick Excellent med CK och blev 5:e Bästa Hane med Reserv Certifikat.

4/8 2012

Sture 4/8 2012

Själv har jag det riktigt bra här!

Snygg Sture 11månader efter utställning i Växjö nov 2010!

Jag gillar havet!

Sture 4 månader

AHHHH! Visst är jag frisk!

Nybadad! Det är jag Sture! Det trodde ni inte va??

Skriv en kommentar: (Klicka här)

123minsida.se
Bokstäver kvar: 160
OK Skickar...
Se alla kommentarer

| Svar

Senaste kommentarer

16.11 | 22:06

Hej, har haft briard i 13 år, har ni möjligtvis någon hanvalp för tillfället?

...
14.04 | 18:58

Hej!
Har ni en valpkull planerad inom förhållandevis nära framtid alt valpar på gång? Har ni någon "kölista" man kan skriva upp sig på?

...
28.01 | 20:32

när är de födda och ä de till salu och hu mycket kostar dem i såna fall? och var hämtar man dem? SÅÅÅ SÖTA

...
25.09 | 15:56

Blir en ny gren för er, förstår jag! Roligt att få se!

...
Du gillar den här sidan
Hej!
Prova att göra en egen webbsida precis som jag.
Det är enkelt och du kan prova helt gratis.
ANNONS