En föreläsare i Uppsala

God morgon på er alla mina fina och underbara läsare, och varmt välkomna ska ni vara tillbaka till min blogg och till ännu ett inlägg! Jag hoppas att ni alla mår bra och att ni har haft en bra start på veckan, och även att ni ser fram emot vad resten av veckan har att erbjuda er. Jag tänkte idag att jag skulle skriva ett inlägg om det här med föreläsare i Uppsala med omnejd, då detta ämne dyker upp allt oftare i kommentarerna här på min blogg. Ni är nämligen en hel del som har funderat på att anlita en föreläsare till era företag eller skolor, och det tycker jag är en otroligt bra idé. Jag själv valde att vända mig till WillUt för inte så länge sedan, när jag och mina anställda tyckte att det var en bra idé med en föreläsare. Vi hade alla känt oss lite omotiverade på sistone, och behövde någon som kunde peppa och motivera. Jag tog kontakt med några olika föreläsare runt om i området, men just WillUt kändes på en gång helt rätt.

Han är otroligt duktig på att få kontakt med sina lyssnare, och alla lyssnade verkligen intensivt på vad han hade att säga under hela föreläsningen. Jag kände mig väldigt lättad tack vare detta, då det blev otroligt lyckat. Det var nu flera veckor sedan som WillUt besökte oss, och motivationen har ökat väldigt mycket. Jag är så nöjd över valet att anlita just WillUt, och jag vill verkligen tipsa er läsare som befinner er i Uppsala med omnejd att vända er till detta företag även nu. Nu hoppas jag att ni får en riktigt härlig tisdag, och även en bra fortsatt vecka, så hörs vi snart igen.