Ren arbetsmiljö tack vare detta företag

Tjenare, tjenare! Vad roligt att du har hittat hit, det gör mig genuint glad. Det är tack vare er jag tycker att det här bara blir roligare och roligare. En fin fredag som denna hade jag tänkt skriva ett inlägg som handlar om den hjälpen vi på jobbet har fått med städning av vår anläggning i Kungälv, av företaget Göteborgs Resurs AB.

För er som inte vet det jobbar jag på ett lager med en stor anläggning, en anläggning som väldigt fort blir smutsig. Jag och mina arbetskamrater har själva inte tiden att städa då vi måste fokusera på våra arbetsuppgifter. Därför får vi hjälp av Göteborgs Resurs AB, tack vare dem får vi en ren och fin anläggning i Kungälv. Den hjälpen vi får av dem underlättar väldigt mycket för mig, vi behöver inte oroa oss för städningen och kan på så sätt fokusera fullhjärtat på vårt arbete och våra arbetsuppgifter. En sak som jag och mina kollegor verkligen uppskattar med det här företaget är att deras arbetssätt är väldigt smidigt, de stör alltså aldrig oss i vårt arbete när de är på plats. De jobbar även väldigt effektivt, vilket gör att de inte är på plats särskilt länge när de väl är här. Kort sagt kan jag säga att jag uppskattar all den hjälpen vi får av dem med städningen, utan dem hade vi antagligen haft en väldigt smutsig arbetsmiljö. Som ni kanske märker finns det bara positiva saker att säga om dem, jag kan inte komma på en enda sak som är mindre bra med dem. Därför skulle jag vilja tipsa er om att kontakta det här företaget ifall ni skulle behöva hjälp med städningen av en anläggning i Kungälv eller i närheten.