Snöröjning i Falun av Tyresö-Haninge Bärgningstjänst

God morgon i snöovädret. Oväder och oväder, det snöar bara riktigt mycket. Detta tycker mina barn om eftersom de älskar att åka pulka och när det väl inte snöar längre så har jag lovat dem att gå ut i snön och bygga snögubbar och så vidare. Det har snöat såhär mycket i flera dagar nu och det har resulterat i att vi har behövt hjälp med snöröjning i Falun på vår stora uppfart.

Eftersom vi bor i skogen har vi en väldigt bred och lång garageuppfart som är gjord av asfalt och eftersom vi har problem med ryggen både jag och min fru så har vi inte möjligheten att skotta denna stora yta och då är det hur bra som helst att det finns företag som hanterar snöröjning i Falun. Eftersom mina barn älskar att åka pulka när det är så mycket snö så är det väldigt svårt för mig att gå i snön då jag har problem med ryggen men det brukar lösa sig då vi brukar bygga en snöstol som jag sitter i medan de åker pulka. Tyresö-Haninge Bärgningstjänst var hos oss denna morgon och hjälpte oss med snöröjning i Falun och det var helt perfekt då snön exakt nu har slutat att falla så att vi kan gå ut och leka i snön. Det är synd att föräldrar inte gillar att vara ute i snön utan skickar ut sina barn själva för att leka, men jag tycker att det är viktigt att kunna umgås med sina barn och leka med dem eftersom man får ett helt annat band med dem. I alla fall har vi beställt snöröjning i Falun till vårt hus eftersom det ska snöa mycket mer inatt. Hoppas att ni har det roligt i snön där ute! Ni är bäst!